Foto’s Plitvice meren

/
45960 Views

Vanwege de enorme belangstelling voor onze pagina over Nationaal Park Plitvice willen we nog wat extra foto’s met jullie delen.

Foto's Plitvice meren

In deze drie fotoseries zie je Plitvice in de lente en de zomer, Plitvice in het najaar en Plitvice in de winter.

Ik zal zo snel mogelijk een artikel schrijven met info over een bezoek aan de meren in de winter, maar voor nu kun je alvast de foto’s bekijken van het mooie winterlandschap in het park.

Klik op een foto om de galerij te openen. (Tip: gebruik de pijltjestoetsen op je toetsenbord om door de foto’s te bladeren)

Plitvice in het voorjaar en de zomer:

Plitvice in de herfst:

Plitvice in de winter:

 

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

6 Comments

 1. Mijn schoonvader is hier in een van de watermolens in de rivier Korana geboren, dus wij zijn al heel vaak in het park geweest. Vroeger was het er lekker rustig, nu is het vooral in het hoogseizoen erg druk. Nu gaan wij er voor de eerste keer in de winter heen, dat was altijd al een droomwens van mij, nu komen wij er eindelijk aan toe. Nu maar hopen dat er ook veel sneeuw en ijs zal zijn in januari.

  • Beste Aloysius, wat leuk dat jullie in de winter naar deze prachtige regio gaan. De kans op sneeuw is er zeer groot in januari. Alvast veel plezier gewenst! Vriendelijke groeten, Karianne.

 2. Beste,

  Wij gaan altijd op vakantie met onze hond Frodo. Wij zouden heel graag de Plitvice meren willen bezoeken maar mag onze hond mee….?

 3. Beste,
  Deze site is erg hulpvol geweest voor onze vakantie naar kroatie, dank u daarvoor. Nou vroegen wij ons af of het beter was om 1 dag te blijven bij de plitvice meren, of 2 dagen?

  Groeten,
  Ina

  • Beste Ina, bedankt voor je compliment over de site! 1 dag is in principe genoeg maar als je echt elk hoekje van het park wilt zien, of bijvoorbeeld graag fotografeert, dan is 2 dagen zeker niet slecht. Vriendelijke groeten, Karianne.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text