De beste campings voor tieners in Kroatië

/
10530 Views

Op vakantie met tieners? Dan is een camping waar veel leeftijdgenootjes komen en van alles te doen is voor twaalfplussers geen overbodige luxe.

Tieners zullen zich vast niet vervelen op een grote, gezellige camping met veel activiteiten en sporten voor hun leeftijdscategorie en het liefs ook een strand of zwembad en, als het even kan, ook een disco. Gelukkig zijn er meerdere Kroatische campings die aan veel van deze wensen voldoen en waar ook jongere kinderen en volwassenen alles kunnen vinden wat ze nodig hebben.

Campings voor tieners Kroatie

Hier vind je de leukste campings voor tieners op een rijtje.

Camping Bi-Village in Pula

Camping Bi-Village is echt een tienerparadijs, met een speciaal animatieteam voor oudere en jongere kinderen. Er worden veel sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden georganiseerd. Daarnaast zijn er drie buitenbaden, een kiezelstrand en kunnen kinderen er veel watersporten proberen, zoals windsurfen, duiken of waterscooters of jetski’s huren bijvoorbeeld. De camping heeft ’s avonds haar eigen disco voor de tieners op de camping.

Camping Bi-Village voor tieners

Camping Bijela Uvala in Porec

Deze levendige camping biedt veel activiteiten voor tieners en een uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden. Voor tieners is er een populaire disco op slechts 1.5km afstand van de camping, vanaf de camping kunnen de tieners er gratis naar toe met een speciaal busje. Op camping Bijela Uvala kunnen kinderen voetballen, volleyballen, beachvolleyballen, basketballen en noem maar ook. Ook zijn er meerdere watersportmogelijkheden.

Camping-Bijela-Uvala-tieners

Camping Lanterna in Porec

Camping Lanterna staat bekend om haar populaire activiteiten voor tieners en op slechts 15 minuten lopen van de camping ligt een leuke disco. Behalve mooie zwembaden vind je er ook een mooi strand en is er een speciale Teens Lounge voor kinderen van 12 tot 17 jaar.  Er is een grote keuze aan sporten en watersporten en er is ook een sportcentrum vlak naast de camping waar je lessen kunt nemen (denk aan duiklessen of zeilen bijvoorbeeld).

Camping Lanterna tieners

Camping Valkanela in Funtana

Een gezellige camping aan zee met veel sportvelden en watersportmogelijkheden. Het animatieteam van camping Valkanela organiseert leuke activiteiten voor tieners, waaronder disco avonden, workshops (zoals bijv. graffiti, karate of dansen), sportieve wedstrijden en beachparty’s. Verder zijn er drie mooie buitenbaden en is er een veelzijdig, 3km lang strand (met kiezels, rotsen en zand).

Camping valkanela tieners

Camping Park Umag in Umag

Deze mooie, ruime camping heeft drie zwembaden en een heel lang strand met veel variatie. Er is een speciale tienerclub en het animatieteam organiseert leuke activiteiten en sportieve wedstrijden voor tieners. Daarnaast heeft camping Park Umag een adrenaline park (tegen een vergoeding) met uitdagende parcoursen waarbij je veel moet klimmen, springen en meer.

Camping park Umag voor tieners

Camping Zaton in Nin (bij Zadar)

Camping Zaton heeft een mooi, lang zandstrand en nieuwe zwembaden die zeker bij alle leeftijden in de smaak zullen vallen. Het is een gezellige camping met veel cafétjes, winkeltjes en restaurants. Er is een speciale tienerclub (13-19 jaar) waar tieners deel kunnen nemen aan leuke activiteiten en sporten.

Daarnaast is er een groot aanbod aan (water)sportmogelijkheden. Vlak naast de camping ligt een populaire disco, genaamd Saturnus, waar de tieners van de camping graag naar toe gaan.

Camping Zaton tieners

Camping Solaris, Sibenik

De camping maakt deel uit van een groot resort dat voor alle leeftijden wat te bieden heeft. Er is een speciaal animatieteam voor tieners en daarnaast zijn er mooie stranden, zwembaden, sportvelden, watersportmogelijkheden en er is zelfs een prachtig aquapark in het resort (tegen betaling). Resort Solaris organiseert workshops voor alle leeftijden, beachparty’s en meer. Ook zijn er gezellige bars en is er in het hoogseizoen een disco.

Camping Solaris tieners

Wil je zelf graag een leuke camping voor tieners toevoegen? Laat dan hieronder een reactie achter.

Misschien vind je de volgende artikelen ook interessant:

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

It is main inner container footer text