Home » Foto’s

Foto’s

Om je alvast in vakantiestemming te brengen hebben we een galerij met sfeerfoto’s gemaakt.

Klik op een foto om de galerij te openen.

(Tip: gebruik de pijltjestoetsen op je toetsenbord om door de foto’s te bladeren)

7 Comments »

 • Henk S schreef:

  Beste Karianne

  Sinds wij je site hebben gevonden krijgen we steeds meer zin om weer naar Kroatië te gaan. Geweldige site met informatie ook al komen wij al jaren in dit schitterende land steeds komen we weer wat leuks tegen. Ga zo door.
  Wij zijn nu op de foto pagina terecht gekomen maar wat is het jammer dat er geen locaties bijstaan.
  Wij zouden in ieder geval graag weten waar foto 70 genomen is met die brug op de achtergrond.
  Misschien is dit aan te rijden vanuit Vodice.
  Graag zouden we dit van jou vernemen als jij de locatie kent.

  Met vriendelijke groet,
  Henk S

  • Karianne Karianne schreef:

   Beste Henk, sorry dat er geen lokaties vermeld zijn bij deze foto’s. Ik wilde met deze foto’s impressies tonen, als een soort sfeerpagina, vandaag het gebrek aan details bij de foto’s. Foto 70 is het fort van Klis, vlakbij Split. Dit is zeker de moeite waard om te bezoeken vanuit Vodice en goed te bereiken. Ik ben zelf nog van plan om er een artikel over te schrijven maar tot dit zo ver is kun je meer info halen uit een artikel van een collega van me, in het Engels: http://www.split-croatia.info/index.php/excursions-split/visiting-the-klis-fortress
   Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Vriendelijke groeten, Karianne.

  • Marcia schreef:

   Fijne site!
   Mijn vriend is van Kroatische afkomst, we gaan dus veel naar ‘huis’… we vinden de site ‘natuur (in zoverre zo’n woord al bestaat) – en waarheidsgetrouw’ leuk ook om typische Kroatische kookideetjes op te doen!
   Dit jaar gaan we ook ‘gewoon’ weer naar huis, maar het blijft een land met duizenden mooie hoekjes en verborgen stranden, een rijke culturele erfenis en een zeer goed gesmaakte keuken …
   Doe een stop in Slovenië als je met de auto naar Kroatië rijdt, een verborgen parel in Europa. Kroatië was dat ooit ook, maar na de oorlog is het toerisme de laatste 10 jaar aan een serieuze herop mars bezig. Vermijd het hoogseizoen en reis in mei of laat september, fijne reis!

   • Karianne Karianne schreef:

    Beste Marcia, bedankt voor je compliment! Leuk dat je een Kroatische vriend hebt en daardoor lekker vaak naar ‘huis’ kunt. Zoals je misschien al hebt gelezen, ben ik ook met een Kroaat getrouwd. 🙂 Bedankt voor de tips voor andere lezers! Vriendelijke groeten, Karianne.

 • Mike de Vries schreef:

  Goedendag

  Mijn naam is mike de vries en ik ben een site aan het bouwen over istrie.
  Kan ik de foto’s op uw site van morten smalby gebruiken?

  Met vr. groeten
  Mike

  • Karianne Karianne schreef:

   Beste Mike, ik kan je helaas geen toestemming geven om deze foto’s te gebruiken. Morten steekt veel tijd en energie in het reizen door Kroatie om foto’s te maken voor zijn eigen bedrijf in het toerisme, waarmee hij de kost moet verdienen. Ik gebruik zijn foto’s met zijn toestemming maar ik kan verder niemand toestemming geven om ze te gebruiken. Bedankt voor je begrip. Vriendelijke groeten, Karianne.

Laat een reactie achter!

Omdat ik weinig vrije tijd heb en veel vragen ontvang, vraag ik jullie om eerst even dit korte advies te lezen. Bedankt voor jullie geduld en begrip!

Wees aardig. Blijf on topic. Geen spam. U kunt zich ook opgeven voor onze Comments Feed via RSS.

Je kunt deze tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dit is een Gravatar-enabled weblog. Om uw eigen te krijgen wereldwijd erkende-avatar, dan kunt u zich registreren op Gravatar.

Waardeer je onze site? Steun ons met een '+1' of een 'like'.