Home » Vliegveld Pula

Vliegveld Pula

Het vliegveld van Pula ligt 7km van het centrum van Pula. Het is het grootste internationale vliegveld van Istrië.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van en naar Pula?

Behalve Croatia Airlines vliegen ook Austrian Airlines, Transavia Airlines, Germanwings, Ryanair, Thomsonfly, Scandinavian Airlines en andere luchtvaartmaatschappijen naar Pula.

Vliegveld Pula

Afstanden binnen de omgeving

De populaire plaats Rovinj ligt op 40km afstand van Pula. Porec ligt op 53km van Pula en Medulin op 13km afstand van het vliegveld van Pula.

Taxiprijzen

De meeste taxibedrijven hebben een starttarief van 35 kuna plus 8 kuna per kilometer. Voor meer info over taxi services kun je de info desk van het vliegveld bellen: tel. +385 52 530 105

Vliegveld busservice

Er rijdt een shuttlebus tussen het vliegveld en het centrum van Pula. Dagelijks rijden er tussen 08.30 en 20.45 uur bussen, maar niet erg regelmatig. Klik hier voor de dienstregeling. Een buskaartje kost 15 kuna.

Bedrijven die vliegveldtransfers aanbieden

Er zijn meerdere bedrijven die vliegveldtransfers aanbieden. Je moet vantevoren boeken en het hangt af van het aantal passagiers of je met een auto, bus of busje opgehaald wordt. De prijs voor een rit van het vliegveld naar het centrum van Pula ligt rond de 100 kuna voor 1 tot 4 personen en rond de 150 kuna voor 5 tot 8 personen.

Link naar vertrektijden en aankomstijden vliegveld Pula

http://www.airport-pula.hr/index.php?menu_id=23

Vliegveld codes

  • Identification code: PUY
  • SITA code: PUY APXH
  • AFTN code: LDDUYDYX
  • ICAO CODE : LDPL

Parkeren

Parkeren tot 15 minuten is gratis, daarna betaalt men 5 kuna per uur. Voor 8 tot 24 uur parkeren is het goedkoper: in totaal 35 kuna.

Parkeren per dag kost 35 kuna per dag voor 1 tot 3 dagen, 31 kuna per dag voor 3 tot 7 dagen, 28 kuna per dag voor 7 tot 14 dagen en 25 kuna per dag voor 14 dagen of langer.

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld

Adres and contact gegevens

Tel. + 385 52 530 105
Fax. + 385 52 550 914
informacije@airport-pula.hr
http://www.airport-pula.hr/index.php
Valtursko polje 210, Ližnjan
p.p. 89,  52100 PULA

Laat een reactie achter!

Omdat ik weinig vrije tijd heb en veel vragen ontvang, vraag ik jullie om eerst even dit korte advies te lezen. Bedankt voor jullie geduld en begrip!

Wees aardig. Blijf on topic. Geen spam. U kunt zich ook opgeven voor onze Comments Feed via RSS.

Je kunt deze tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dit is een Gravatar-enabled weblog. Om uw eigen te krijgen wereldwijd erkende-avatar, dan kunt u zich registreren op Gravatar.

Waardeer je onze site? Steun ons met een '+1' of een 'like'.