Vliegen naar Kroatië

18162 Views

Vliegen is een snelle en gemakkelijke manier om Kroatië te bereiken.

Om je te helpen bij het plannen van je vliegreis hebben we een aantal belangrijke gegevens per vliegveld voor je verzameld, zoals de luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar het desbetreffende vliegveld aanbieden, afstanden naar belangrijke plaatsen in de omgeving van het vliegveld, reismogelijkheden vanaf het vliegveld naar verschillende bestemmingen in Kroatië en nog veel meer.

Klik op het vliegveld van je keuze om meer te lezen:

7 Comments

 1. hallo, weet iemand of er vanuit België of NL rechtstreekse vluchten zijn naar Krk in september? Of wat het beste alternatief is als dit niet het geval is? dank voor jullie antwoord,

 2. Ik ben enorm aan het googlen, maar kom lastig tot het antwoord:
  Wij willen in de meivakantie naar UMAG, alleen mijn dochter van 17 heeft maar 1 week vakantie en wij 2. Zij zal dus eerder terug gaan, met het vliegtuig. Wij gaan met de auto. Welk vliegveld is nou het meest dichtbij? Ik lees Triest in Italie, maar is dat wel zo? Kun je mijn vraag beantwoorden via de mail? Of krijg ik melding…?

  • Beste Pamela, ik denk inderdaad dat het vliegveld van Triest iets dichterbij ligt dan het vliegveld van Pula. Gewoon even kijken op de kaart, als je het zeker wilt weten. Vriendelijke groeten, Karianne.

  • Hallo Pamela,

   Wij waren in Porec op vakantie, en onze twee dochters zijn in Pula geland. Daar hebben we ze opgehaald. Dat was goed te doen.

   Succes en fijne vakantie!

   Grt Cynthia

 3. Hallo Karianne,

  allereerst; wat een leuke en interessante site!

  Mijn kinderen vertrekken eind augustus van vliegveld Rijeka naar huis. Hoe lang van tevoren moeten ze aanwezig zijn om in te checken?

  Grt Adriana

  • Beste Adriana, de inchecktijd wordt volgens mij door de vliegmaatschappij bepaald. Je zou het dus op je ticket moeten vinden of op de website van de vliegmaatschappij. Meestal is het een uur of twee vantevoren, voor zover ik me kan herinneren van mijn eigen vliegreizen. Bij twijfel kun je contact opnemen met de vliegmaatschappij of eventueel met het vliegveld in Rijeka. Vriendelijke groeten, Karianne.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text