Home » Vliegen naar Kroatië

Vliegen naar Kroatië

Vliegen kroatieVliegen is een snelle en gemakkelijke manier om Kroatië te bereiken.

Om je te helpen bij het plannen van je vliegreis hebben we een aantal belangrijke gegevens per vliegveld voor je verzameld, zoals de luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar het desbetreffende vliegveld aanbieden, afstanden naar belangrijke plaatsen in de omgeving van het vliegveld, reismogelijkheden vanaf het vliegveld naar verschillende bestemmingen in Kroatië en nog veel meer.

Klik op het vliegveld van je keuze om meer te lezen:

5 Comments »

 • Pamela schreef:

  Ik ben enorm aan het googlen, maar kom lastig tot het antwoord:
  Wij willen in de meivakantie naar UMAG, alleen mijn dochter van 17 heeft maar 1 week vakantie en wij 2. Zij zal dus eerder terug gaan, met het vliegtuig. Wij gaan met de auto. Welk vliegveld is nou het meest dichtbij? Ik lees Triest in Italie, maar is dat wel zo? Kun je mijn vraag beantwoorden via de mail? Of krijg ik melding…?

 • Adriana schreef:

  Hallo Karianne,

  allereerst; wat een leuke en interessante site!

  Mijn kinderen vertrekken eind augustus van vliegveld Rijeka naar huis. Hoe lang van tevoren moeten ze aanwezig zijn om in te checken?

  Grt Adriana

  • Karianne Karianne schreef:

   Beste Adriana, de inchecktijd wordt volgens mij door de vliegmaatschappij bepaald. Je zou het dus op je ticket moeten vinden of op de website van de vliegmaatschappij. Meestal is het een uur of twee vantevoren, voor zover ik me kan herinneren van mijn eigen vliegreizen. Bij twijfel kun je contact opnemen met de vliegmaatschappij of eventueel met het vliegveld in Rijeka. Vriendelijke groeten, Karianne.

Laat een reactie achter!

Omdat ik weinig vrije tijd heb en veel vragen ontvang, vraag ik jullie om eerst even dit korte advies te lezen. Bedankt voor jullie geduld en begrip!

Wees aardig. Blijf on topic. Geen spam. U kunt zich ook opgeven voor onze Comments Feed via RSS.

Je kunt deze tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dit is een Gravatar-enabled weblog. Om uw eigen te krijgen wereldwijd erkende-avatar, dan kunt u zich registreren op Gravatar.

Waardeer je onze site? Steun ons met een '+1' of een 'like'.