Hoe bereik je Rovinj vanaf het vliegveld van Pula?

1159 Views

Rovinj ligt ongeveer 40km (kortste route) van het vliegveld van Pula en de rit duurt ongeveer 40-45 minuten met de auto. Nu de nieuwe snelweg van Istrië de steden Pula en Rovinj met elkaar verbindt is het nog makkelijker om te reizen. Zelfs op dagen met veel verkeer is het een redelijk stressvrije rit.

Rovinj

Indien je van plan bent om naar Pula te vliegen en dan naar Rovinj te reizen heb je de volgende transportmogelijkheden.

  1. Met de auto – zoals we hierboven al schreven, de rit duurt ongeveer 40-45 minuten en via de snelweg is de afstand iets minder dan 50km. Op het vliegveld van Pula kun je auto’s huren en sommige verhuurbedrijven bieden ook de mogelijkheid om een auto voor één richting te huren.
  2. Met een vliegveld transfer – als je graag probleemloos wilt reizen is een vantevoren geboekte transfer een goede optie. Als je een hotel in Rovinj geboekt hebt is er een grote kans dat het hotel een transfer service aanbiedt.
  3. Openbaar vervoer: met de bus – Eerst zul je de vliegveldbus van het vliegveld van Pula naar het hoofdbusstation van Pula moeten nemen. Vanaf het busstation rijden bussen naar Rovinj. Hier vind je de dienstregeling voor bussen van Pula naar Rovinj. De reistijd hangt af van het tijdstip waarop je reist, maar ligt gemiddeld tussen de 2 en 4 uur. Indien je laat landt op het vliegveld is het misschien niet meer mogelijk om een bus te nemen.
  4. Met de taxi – het nemen van een taxi is natuurlijk ook een goede optie, maar zorg wel dat je voor het instappen een prijs afspreekt met de chauffeur.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text