Naturistencamping Park Koversada in Vrsar

/
9154 Views

Drie-sterren Naturist Park Koversada was één van de eerste naturistencampings aan de Adriatische Zee. De camping bestaat al sinds 1961 en ligt op slechts 2km afstand van Vrsar, aan de ingang van de Limski Baai.

Camping Koversada Vrsar

Het strand strekt zich uit over een lengte van 5km en een groot deel bestaat uit zandstrand. Verder zijn er kiezelstranden, rotsstranden en plateaustranden. Deze grote camping biedt ruimte aan 5000 gasten en is daarmee één van de grootste campings in Europa. De camping bestaat uit een kampeergebied en appartementen en villa’s.

De camping is één van de winnaars van de titel ‘Croatia’s Best Campsite’ in 2010, 2011 en 2012, door de Croatian Camping Union.

Camping Koversada Vrsar

Staanplaatsen:

Er zijn 1700 staanplaatsen met electriciteitaansluiting en een deel van de staanplaatsen heeft ook haar eigen watervoorziening. Gasten die in een tent willen kamperen kunnen terecht in de autovrije zône op het kleine eilandje dat via een brug met de rest van de camping is verbonden. Er zijn ook staanplaatsen direct aan de zee. Sommige staanplaatsen hebben een internetverbinding.

Andere accommodatie: De Koversada Appartments en Koversada Villas liggen vlakbij de camping en maken deel uit van het Naturist Park Koversada.

Voorzieningen:

Op de camping vind je verschillende restaurants waaronder een visrestaurant, een grill en een pizzeria. Ook zijn er meerdere bars en een beachbar. Er wordt veel aan entertainment gedaan zoals bijvoorbeeld thema-avonden.

Op Naturistencamping Park Koversada vind je twee supermarkten en een aantal winkeltjes. Er zijn veel sportvoorzieningen, zoals tennisbanen, basketbal-, mini-voetbal- en handbalvelden, beach volleybal en verschillende soorten watersport. Er is een speeltuin voor kinderen en er is zelfs een kapsalon. Gasten kunnen hun huisdieren meenemen en er zijn speciale douches voor honden aanwezig. Vanaf de camping kun je in een toeristentreintje stappen die je naar Vrsar brengt.

Andere naturistencampings in Istrië:

Alle campings in Istrië:

Klik op de kaart voor een grote versie met alle campings in Istrië

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens voor camping Koversada:

Adres: Koversada, 52450 Vrsar
Tel: +385 52 441 378
Fax: +385 52 441 761
Email: koversada-camp@maistra.hr

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text