Campings in Rovinj

11135 Views

Er zijn zes grote en middelgrote campings te vinden in Rovinj waarvan er eentje een naturistencamping is. De campings liggen ten noorden en ten zuiden van de stad en ze bieden allemaal goede voorzieningen. Ook zijn er een aantal kleine campings in de omgeving van Rovinj.

Camping Polari Rovinj

Grote campings in de omgeving van Rovinj:

  • Camping Amarin Rovinj –  670 staanplaatsen met ruimte voor 2000 gasten. De afstand tot het centrum van Rovinj is 4km. De camping is geopend van april tot eind september.
  • Camping Polari Rovinj – 1650 staanplaatsen met ruimte voor 4900 gasten. De afstand tot het centrum van Rovinj is 2.5km. De camping is geopend van april tot eind september.
  • Camping Porton Biondi Rovinj – Deze camping heeft ruimte voor 1200 gasten en ligt minder dan twee kilometer van het centrum van Rovinj.
  • Camping Valalta Rovinj – 1600 staanplaatsen. Het is een naturistencamping waar men ook bungalows, appartementenen stacaravans kan huren.
  • Camping Valdaliso Rovinj – 330 staanplaatsen met ruimte voor 990 gasten. De afstand tot het centrum van Rovinj is 4km. De camping is geopend van de pasen tot begin oktober.
  • Camping Vestar Rovinj – 650 staanplaatsen met ruimte voor 2100 gasten. De afstand tot het centrum van Rovinj is 5km. De camping is geopend vanaf de pasen tot eind september.
  • Camping San Polo in Bale – 302 staanplaatsen met ruimte voor 2000 gasten. De afstand tot het centrum van Bale is 6km. De afstand tot het centrum van Rovinj is 18km. De camping is geopend van eind maart tot eind oktober.

Camping Vestar Rovinj

Kleine campings in de omgeving van Rovinj:

Meer minicampings in Istrië vind je hier.

 

Gerelateerde artikelen

De leukste dingen om te doen op het eiland Hvar Bij het eiland Hvar denk je waarschijnlijk het eerste aan Hvar stad met haar trendy bars, of aan de beroemde lavendelvelden. Maar dit 70km lange eilan...
Licitar koekjes uit Kroatië In het noorden van Kroatië zie je ze bijna overal, die prachtig versierde rode hartjes. Ze heten licitar (spreek uit: lietsietar) en ook al zien ze er...
We verhuren ons appartement! Deze zomer gaan we ons eigen appartement verhuren. Als je op vakantie gaat naar Sibenik en nog accommodatie zoekt met zeezicht, lees dan even verder. ...
Eilandhoppen vanuit Split De Split archipel is ongetwijfeld de meest populaire archipel van heel Kroatië, en het is de archipel waar we de meeste vragen over krijgen. Heb je sl...

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text