Campings in Poreč

7673 Views

Wat betreft campingcapaciteit is Poreč echt een koploper in Kroatië, de zes grote en middelgrote campings bieden ruimte aan meer dan 25.000 gasten.

Het campingaanbod bevat 2 naturistencampings, één gemengde camping en een aantal luxe campings met indrukwekkende faciliteiten. Ook is er een minicamping te vinden in de omgeving van Poreč.

Camping Lanterna Porec zwembad

Grote campings in de omgeving van Poreč:

  • Camping Bijela Uvala Poreč – 1200 staanplaatsen met ruimte voor 6000 gasten. De camping ligt 5km ten zuiden van het centrum van Poreč en is geopend van pasen tot oktober.
  • Camping Lanterna Poreč – 2852 staanplaatsen met ruimte voor 9000 gasten. De camping ligt 13km van het centrum van Poreč, de camping biedt ook stacaravans aan.
  • Boutique Camping Materada Beach Poreč (voorheen camping Materada Village) – de camping ligt 3km ten noorden van Poreč en verhuurt stacaravans, luxe glamping tenten en staanplaatsen en is open van mei tot oktober.
  • Camping Solaris Poreč – 547 staanplaatsen, naturisten camping met ruimte voor 4000 gasten. De camping ligt 12km van Poreč in een rustige omgeving.
  • Camping Ulika Poreč – 559 staanplaatsen, naturisten camping met ruimte voor 3000 gasten. De camping ligt 8km van Poreč in een rustige omgeving, geopend van pasen tot oktober.
  • Camping Zelena Laguna Poreč – 688 staanplaatsen met ruimte voor 2700 gasten, afgezonderd naturisten gedeelte. De camping ligt 5km ten zuiden van Poreč en is geopend van pasen tot oktober.

Camping Zelena Laguna Porec

Naturisten campings in de omgeving van Poreč:

Mini-campings in de omgeving van Poreč:

  • Camping Matesa Poreč  –  Contactgegevens: Materada, 52440 Poreč, tel: +385 (0)52 437 010

Meer minicampings in Istrië vind je hier.

 

Gerelateerde artikelen

We verhuren ons appartement! Deze zomer gaan we ons eigen appartement verhuren. Als je op vakantie gaat naar Sibenik en nog accommodatie zoekt met zeezicht, lees dan even verder. ...
Zrće, het non-stop party strand van Kroatië Zoals je in ons artikel over uitgaan in Kroatië al wel hebt kunnen lezen, zijn er meerdere bruisende kustplaatsen waar je prima kunt stappen en die ge...
Muziekfestivals in Kroatië in 2019 Unieke locaties, aantrekkelijke prijzen en bijzondere line-ups zorgen ervoor dat Kroatië’s muziekfestivals tot de beste van Europa behoren. Kroatië is...
Een vakantiewoning (‘villa’) huren in ... Vrijstaande vakantiewoningen worden over het algemeen villa’s genoemd in Kroatië. Bij het woord ‘villa’ denken de meesten van ons aan een zeer grote, ...

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text