Camping Vira op het eiland Hvar

/
1088 Views

Camping Vira is een luxe vier-sterren camping op slechts 4km afstand van Hvar stad op het eiland Hvar. De camping ligt in een mooie baai met dennebomen en een privé kiezelstrand met een restaurant op het strand. De afstand van de camping naar de veerboot haven in Stari Grad is 20km.

Camping Vira Hvar

Vanwege haar goede voorzieningen behoorde deze camping al meerdere malen tot de top tien van beste campings in Kroatië.

Voorzieningen op camping Vira:

Er zijn drie toiletgebouwen die worden voorzien van warm water door middel van zonnepanelen. De toiletgebouwen zijn gelijkmatig over de camping verdeeld zodat alle gasten op een korte afstand van een toiletgebouw zitten. De toiletgebouwen zijn van alle moderne gemakken voorzien, inclusief voorzieningen voor gehandicapten, wasmachines en drogers en ruimtes om huisdieren te wassen.

De camping heeft haar eigen restaurant aan het strand. Bij het restaurant hoort ook een beachbar waar snacks (zoals bijv. pizza, sandwiches) en cocktails verkocht worden. In het restaurant staan onder andere gegrild vlees en allerlei soorten vis en zeevruchten op het menu.

Hvar camping Vira

Ook is er een supermarkt waar iedere dag vers brood verkocht wordt.

Er zijn veel sportfaciliteiten zoals beach volleybal, minigolf, duiken en zeilen, een animatieteam voor kinderen en een speeltuin. Op de camping kun je auto’s, scooters en fietsen huren, evenals kayaks en waterfietsen.Men kan ook koelkastjes huren en is er gratis internet.

Er is een speciale minibus om gasten naar de stad Hvar te brengen. Ook biedt de camping excursies naar verschillende interessante bezienswaardigheden in de omgeving.

Staanplaatsen op camping Vira:

Voor gasten met een caravan of camper biedt de camping staanplaatsen van ongeveer 90m². Alle staanplaatsen zijn voorzien van electriciteit en sommige staanplaatsen hebben ook hun eigen water aan- en afvoer.

Staanplaatsen voor tenten hebben een oppervlakte van ongeveer 60m² en zijn ook voorzien van electriciteit.

Het grootste gedeelte van de camping ligt volledig in de schaduw van dennebomen en een klein deel van de camping ligt half in de schaduw en half in de zon.

Verhuur van stacaravans en tenten:

Camping Vira verhuurt tenten voor twee en voor vier personen. De tenten zijn voorzien van bedden, bedlinnen, een tafel en stoelen, een koelkast en een electriciteitsaansluiting.

De stacaravans hebben een grootte van 32m² en zijn voorzien van twee slaapkamers, een badkamer met toilet, een ruime woonkamer en een volledig ingerichte keuken. Gasten kunnen hun auto naast de stacaravan parkeren en voor de stacaravan ligt een terras met tuinmeubilair.

Camping Vira eiland Hvar

Andere campings op het eiland Hvar:

Contactgegevens voor camping Vira:

Adres: Camp Vira, 21450 Hvar
Tel: +385(0)21 741 803
Fax: +385(0) 21 717 447
Email: info@campvira.com

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text