Camping Vestar in Rovinj

/
10149 Views

Verborgen onderin een baai, in een natuurlijke omgeving, ligt Camping Vestar. De camping ligt slechts 6km van Rovinj en is genoemd naar een klein onbewoond eilandje aan de zuidkant van de baai.

De relatief kleine vier-sterren camping is ideaal voor families en voor gasten die een ontspannen vakantie met mooie zand- en kiezelstranden zoeken. Vanaf de camping loopt een mooi pad door de bossen naar camping Polari en in de omgeving zijn veel mooie fietspaden te vinden.

Camping Vestar Rovinj

Voorzieningen op camping Vestar:

De camping heeft 7 toiletgebouwen waarvan er drie onlangs zijn gerenoveerd. De toiletgebouwen hebben warme douches, toiletten, ruimtes voor de afwas en een aantal van de gebouwen hebben faciliteiten voor gehandicapten, wasmachines, kindertoiletten en babyruimtes.

Vlakbij de receptie is een supermarkt en een internetpunt. In sommige delen van de camping is Wi-Fi internet beschikbaar.

De camping heeft haar eigen restaurant, pizzeria, snackbar, speeltuin en een groot zwembad met kinderbad. De camping heeft een kiezelstrand en zandstrand (met ‘Blue Flag’).

Er zijn veel activiteiten zoals een mini-club voor de allerkleinsten (2 uur in de ochtend en 1 uur in de avond). Voor volwassen zijn er onder andere ochtendgymnastiek en sportactiviteiten. De camping heeft 2 beachvolleybal velden en men kan er watersportuitrusting en boten huren.

Ook is deze camping geschikt voor gasten die een kleine boot mee willen nemen of willen huren. Er zijn speciale voorzieningen voor boten in het kleine haventje, zoals een helling en een takel.

Staanplaatsen op camping Vestar:

De camping heeft 700 staanplaatsen met electriciteit en water en er is ruimte voor 2100 gasten. Het is mogelijk om een staanplaats aan de zee te boeken.

Afstanden binnen de omgeving:

  • De afstand tot het centrum van Rovinj is 7km, dit is ongeveer 10 minuten rijden.
  • De afstand tot het centrum van Pula is 30km, dit is ongeveer 35 minuten rijden.

Andere campings in de omgeving van Rovinj:

Alle campings in Istrië:

Klik op de kaart voor een grote versie met alle campings in Istrië

 

 

 

 

 

Contact gegevens:

Adres: Polari b.b., HR – 52210 Rovinj, Croatia
Tel: +385 52 801 501
Fax: +385 52 811 395
E-mail: polari@maistra.hr
GPS: N 45 03.799 E 13 40.464

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text