Camping Solitudo in Dubrovnik

/
7605 Views

Camping Solitudo is de enige camping in de nabije omgeving van Dubrovnik. Camping Solitudo is een eenvoudige camping op het schiereiland Babin Kuk, in een groene omgeving, slechts 6km van het centrum van Dubrovnik. Een rit naar het centrum duurt ong. 10 min. met de bus (bussen rijden iedere 10 min.) Op ongeveer 300m van de camping ligt een kiezelstrand met mogelijkheden voor watersport. Op het schiereiland vind je veel paden voor wandelen, fietsen en joggen.

Camping Solitudo Dubrovnik

Hou er rekening mee dat de prijzen voor staanplaatsen op deze camping gemiddeld wat hoger liggen dan op andere campings. De reden hier voor is, denk ik, het feit dat dit de enige camping in de directe omgeving van de stad Dubrovnik is.

Voorzieningen op camping Solitudo:

Op de camping kunnen gasten gebruik maken van gratis internet (over de hele camping), er is een restaurant aanwezig en een supermarktje naast de ingang.

Camping Solitudo Dubrovnik

Gasten van de camping kunnen gebruik maken van het buitenbad en kinderbad van de naastgelegen Valamar hotels (op ong. 300 meter afstand). Ook de sportvoorzieningen, entertainment programma’s en wellness centra van de Valamar hotels mogen gebruikt worden. Op de camping kan met boten huren, evenals koelkastjes. Huisdieren zijn toegestaan (tegen een vergoeding).

De toiletgebouwen zijn voorzien van douches, wastafels, haardrogers, voorzieningen voor gehandicapten, ruimtes voor de was en de afwas, wasmachines en drogers en voorzieningen voor chemische toiletten.

Staanplaatsen op camping Solitudo:

De camping is open van april t/m oktober en biedt 390 staanplaatsen in een gebied van 5ha, met ruimte voor maximaal 1000 gasten. Veel staanplaatsen liggen op een helling met terrassen en de bodem is op veel plekken rotsachtig. Er staan veel bomen op de camping die voor schaduw zorgen, maar niet alle staanplaatsen hebben schaduw.

Stacaravan verhuur:

De stacaravans liggen 300m van de zee en bieden airconditioning, 1 of 2 slaapkamers, woonkamer met kitchenette, badkamer met douche en een terras. Er zijn drie soorten stacaravans, met een oppervlakte van 12m², 15m² en 24m². De stacaravans van 12m² en 15m² hebben 1 slaapkamer en de stacaravans van 24m²hebben 2 slaapkamers.

Camping Solitudo Dubrovnik stacaravans

Contact gegevens voor camping Solitudo:

Camping Solitudo
Vatroslava Lisinskog 17
20000 Dubrovnik
Tel: +385 (0)20 448 686
Email: camping-dubrovnik@valamar.com

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text