Camping Polari in Rovinj

/
14612 Views

Camping Polari is één van de grotere campings in Istrië met een capaciteit van bijna 5000 gasten. De camping ligt op een afstand van 4.5km van Rovinj en het strekt zich uit over een afstand van 2km langs de kust. Er is een afgezonderd deel voor naturisten op de camping. Het overgrote deel van de camping ligt in de schaduw van hoge bomen die beschutting bieden tegen de warmte en de zon. De camping is voorzien van veel faciliteiten en recreatiemogelijkheden.

Camping Polari, Rovinj

Voorzieningen op Camping Polari

 De 9 toiletgebouwen liggen goed verdeeld over het campingterrein en alle gebouwen zijn voorzien van douches met warm water, toiletten en ruimtes voor de afwas. Sommige gebouwen hebben voorzieningen voor gehandicapten, wasmachines, kindertoiletten en babyruimtes met commodes.

De camping beschikt over een supermarkt, deze ligt dichtbij het zwembad. Ook is er een internetpunt en er is toegang tot Wi-Fi in bepaalde delen van het campingterrein. Ook kun je op de camping je auto wassen.

Op de camping vind je een restaurant, visrestaurant en een snackbar. ‘s Avonds kan men genieten van een drankje in het camping-café of de aperitif bar.

Het rotsstrand van de camping is onderscheiden met de ‘Blauwe Vlag’ en er is ook een zwembad met veel speelmogelijkheden voor kinderen.

Voor kinderen en volwassenen zijn er veel activiteiten en entertainment. Voor de kleintjes is er iedere morgen en iedere avond een mini-club. Voor de volwassenen is er ochtendgymnastiek en er zijn sportfacilteiten voor tennis, basketbal en voetbal bij de nabijgelegen Villas Rubin.

Staanplaatsen op camping Polari

 De camping biedt 1650 staanplaatsen met electriciteit. Er is ruimte voor 4900 personen en er zijn staanplaatsen aan de zee aanwezig.

Afstanden binnen de omgeving

  • De afstand tot het centrum van Rovinj is 4.5km, dit is 8 min rijden.
  • De afstand tot het centrum van Pula is 37km, dit is 45 min rijden.

 Andere campings in de omgeving

Contact gegevens

Adres: Polari b.b., HR – 52210 Rovinj, Croatia
Tel: +385 52 801 501
Fax: +385 52 811 395
E-mail: polari@maistra.hr
GPS: N 45 03.799 E 13 40.464
https://www.maistracamping.com/campsite-polari-rovinj

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Als je met het vliegtuig landt in Pula. Hoe geraak je op de goedkoopste manier naar Camping Polari aub?
    Is er ev openbaar vervoer vanaf de vlieghaven?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text