Geselecteerd »

| 377 Comments | 423.005 views

Het is geen wonder dat zo’n prachtig en veelzijdig land als Kroatië ieder jaar weer de harten van vele nieuwe bezoekers steelt. Dat één relatief klein land zoveel verschillende klimaten en landschappen kan bieden is …

Lees het volledige verhaal »
Bestemmingen

Kroatië is een veelzijdig land. Meer over Istrië, Kvarner, Lika, Dalmatië en continentaal Kroatië.

Bezienswaardigheden

Ontdek Kroatië's prachtige stranden, eilanden, nationale parken en actieve vakanties.

Ervaar Kroatië

Lees meer over de Kroatische keuken, cultuur, uitgaan, festivals en tradities.

Accommodatie

Alles over campings, privé accommodatie, hotels en resorts in Kroatië.

Vakantietips

Handige tips, info en weetjes over Kroatië voor een geslaagde vakantie.

Home » Accommodatie, Campings in Istrië

Camping Polari in Rovinj

Ingediend door | 3.355 views

Camping Polari is één van de grotere campings in Istrië met een capaciteit van bijna 5000 gasten. De camping ligt op een afstand van 4.5km van Rovinj en het strekt zich uit over een afstand van 2km langs de kust. Er is een afgezonderd deel voor naturisten op de camping. Het overgrote deel van de camping ligt in de schaduw van hoge bomen die beschutting bieden tegen de warmte en de zon. De camping is voorzien van veel faciliteiten en recreatiemogelijkheden.

Camping Polari, Rovinj

Voorzieningen op Camping Polari

 De 9 toiletgebouwen liggen goed verdeeld over het campingterrein en alle gebouwen zijn voorzien van douches met warm water, toiletten en ruimtes voor de afwas. Sommige gebouwen hebben voorzieningen voor gehandicapten, wasmachines, kindertoiletten en babyruimtes met commodes.

De camping beschikt over een supermarkt, deze ligt dichtbij het zwembad. Ook is er een internetpunt en er is toegang tot Wi-Fi in bepaalde delen van het campingterrein. Ook kun je op de camping je auto wassen.

camping-nl

KLIK HIER OM TE BOEKEN

 

 

 

 

 

Op de camping vind je een restaurant, visrestaurant en een snackbar. ‘s Avonds kan men genieten van een drankje in het camping-café of de aperitif bar.

Het rotsstrand van de camping is onderscheiden met de ‘Blauwe Vlag’ en er is ook een zwembad met veel speelmogelijkheden voor kinderen.

Voor kinderen en volwassenen zijn er veel activiteiten en entertainment. Voor de kleintjes is er iedere morgen en iedere avond een mini-club. Voor de volwassenen is er ochtendgymnastiek en er zijn sportfacilteiten voor tennis, basketbal en voetbal bij de nabijgelegen Villas Rubin.

Staanplaatsen op camping Polari

 De camping biedt 1650 staanplaatsen met electriciteit. Er is ruimte voor 4900 personen en er zijn staanplaatsen aan de zee aanwezig.

Afstanden binnen de omgeving

  • De afstand tot het centrum van Rovinj is 4.5km, dit is 8 min rijden.
  • De afstand tot het centrum van Pula is 37km, dit is 45 min rijden.

 Andere campings in de omgeving

Contact gegevens

Adres: Polari b.b., HR – 52210 Rovinj, Croatia
Tel: +385 52 801 501
Fax: +385 52 811 395
E-mail: polari@maistra.hr
GPS: N 45 03.799 E 13 40.464
http://www.campingrovinjvrsar.com/Campgrounds/Polari_Rovinj

 

Tags:

Laat een reactie achter!

Omdat ik weinig vrije tijd heb en veel vragen ontvang, vraag ik jullie om eerst even dit korte advies te lezen. Bedankt voor jullie geduld en begrip!

Wees aardig. Blijf on topic. Geen spam. U kunt zich ook opgeven voor onze Comments Feed via RSS.

Je kunt deze tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dit is een Gravatar-enabled weblog. Om uw eigen te krijgen wereldwijd erkende-avatar, dan kunt u zich registreren op Gravatar.

Waardeer je onze site? Steun ons met een '+1' of een 'like'.