Camping Mlaška op het eiland Hvar

/
8638 Views

Camping Mlaška ligt aan de noord-oost kant van het eiland Hvar, 4km van het plaatsje Sucuraj. De camping ligt aan de zee in een kleine baai met zandstrand met dezelfde naam als de camping; Mlaška. Om bij de camping te komen neem je de veerboot (ook voor auto’s) vanuit Split naar Starigrad op het eiland Hvar.

Camping Mlaska Hvar

Vanuit Starigrad rij je 50km richting het oosten naar Sucaraj, 4 km vóór Sucaraj wordt Mlaška met een bord aangegeven.

De camping heeft een oppervlakte van 20km² voor caravans, campers, tenten en bungalows. Een deel van de camping is gereserveerd voor naturisten en heeft een eigen FKK strand.

Voorzieningen:

De camping heeft een zandstrand, een klein winkeltje voor de dagelijkse boodschappen en een eigen restaurant. Andere voorzieningen, zoals een postkantoor, geldwisselkantoor en supermarkt zijn in de nabije omgeving van de camping te vinden. Op de camping kun je bootjes en windsurfmaterialen huren. Ook regelt de camping excursies over het eiland Hvar en excursies naar populaire bestemmingen op het vaste land, zoals Baška Voda, Brela en Makarska.

Huisdieren zijn toegestaan. Honden mogen zwemmen buiten het door boeien afgebakende zwemgebied bij het strand voor de camping.

Let op: Er is geen telefoonverbinding naar de camping en om die reden is er geen internet aanwezig en kan men binnen de camping niet met een bankpas of creditcard betalen.

Staanplaatsen op Camping Mlaška:

Op de camping is ruimte voor ongeveer 200 caravans, campers en tenten. Alle staanplaatsen liggen onder de dennebomen dus er is veel schaduw. Alle staanplaatsen zijn voorzien van een electriciteitsaansluiting. Een afgezonderd deel van de staanplaatsen is bestemd voor naturisten.

De camping heeft geen reserveringsmogelijkheid voor staanplaatsen, maar wel voor de 20 bungalows die gehuurd kunnen worden. Bij aankomst mogen gasten zelf een staanplaats uitzoeken.

Camping Mlaska

Bungalowverhuur:

De bungalows zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en hebben een oppervlakte van 25m². Het zijn houten bungalows met een TV, douche en keuken met koelkast. Op verzoek kan bedlinnen en schoonmaakservice geregeld worden.

Andere campings op het eiland Hvar:

Contactgegevens voor Camping Mlaška:

Adres: 21469 Sućuraj
Tel: 385 98 425661
Fax: +385 21 773371

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text