Camping Imperial in Vodice

/
7016 Views

Camping Imperial ligt in het populaire en levendige vakantieplaatsje Vodice, niet ver van ŠibenikDe camping ligt vlak naast Hotel Imperial, aan het bekende Plava kiezelstrand en op ongeveer 15 min. loopafstand van het centrum van Vodice. Je kunt vanaf de camping langs het strand naar het centrum toe wandelen.

Camping Imperial Vodice

Dankzij de ligging naast het hotel kunnen de campinggasten gebruik maken van veel verschillende faciliteiten van het hotel, zoals een restaurant, snackbar, binnen- en buitenbad, peuterbad (gebruik van zwembaden is gratis) speeltuin, tennis banen, fitness ruimte en het verhuur van strandstoelen en parasols aan het strand. Tijdens het zomerseizoen worden er veel activiteiten voor jong en oud georganiseerd door het animatieteam. Ook biedt men excursieprogramma’s aan.

Voorzieningen:

Op de camping vind je toiletgebouwen met wasruimtes en douches, voorzieningen voor gehandicapten, kindersanitair, babyruimte, een wasruimte voor honden en voorzieningen voor chemische toiletten. In de camping’s eigen supermarkt kan iedere dag vers brood gekocht worden.

Staanplaatsen op camping Imperial:

Camping Imperial is een drukke drie-sterren camping (niet echt geschikt voor rust-zoekers) met 145 staanplaatsen op een licht hellend terrein, met ruimte voor 400 gasten. Er zijn twee soorten staanplaatsen, type A met alleen een elektriciteitsaansluiting en type B met wateraanvoer, waterafvoer en electriciteitsaansluiting. Een deel van de camping ligt onder de bomen waardoor er staanplaatsen zijn met veel schaduw, matige schaduw en geen schaduw.

Camping en hotel Imperial

Stacaravan verhuur:

Op de camping worden een aantal nieuwe stacaravans met terras verhuurd. De caravans zijn geschikt voor 4+2 personen en hebben een oppervlakte van 24m². Het overdekte terras heeft een afmeting van 10 m² en is voorzien van tuinmeubilair.

Contactgegevens voor camping Imperial:

Put Vatroslava Lisinskog br. 2
22211 Vodice
Tel: 00385 22 454 412
Fax: 00385 22 440 468
Email: reservations@rivijera.hr

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text