Camping Aloa op het eiland Brač

/
10242 Views

Camping Aloa ligt 3km van het bekende toeristenplaatsje Bol, in de richting van het dorpje Murvica.
Bol is vooral bekend vanwege haar beroemde strand genaamd Zlatni Rat (2km van de camping), dat al vaker is uitgeroepen tot één van de mooiste stranden ter wereld.

Camping Aloa Bol Brac

Het eiland heeft een goede verbinding met het vaste land. Vanuit Split varen er ieder half uur snelle veerboten naar Brač (klik hier voor meer info).

De camping ligt aan een rots- en kiezelstrand en een groot deel van de camping ligt onder de dennebomen die voor natuurlijke schaduw zorgen. Camping Aloa heeft een oppervlakte van 2.5 ha, biedt ruimte aan 150 gasten en heeft drie sterren.

Het is een eenvoudige camping met weinig faciliteiten, voor vakantiegangers die willen genieten van rust en natuur.

Strand camping Aloa Brac

Deze camping is erg populair bij surfers vanwege de goede weersomstandigheden in de omgeving waardoor de zee perfect is voor surfen en kitesurfen.

Voorzieningen op camping Aloa:

De toiletgebouwen op de camping zijn voorzien van warm water, douches, toiletten, wasruimtes, wasmachines en afvoer voor chemische toiletten.

Op de camping vind je een grill restaurant, speeltuin voor de kleintjes, strandvolleybalveld, basketbalveld, klein voetbalveld, tafeltennistafel en een haventje. Op de camping kunnen bootjes en kayakken gehuurd worden.  De dichtstbijzijnde supermarkten en winkels zijn te vinden in de plaats Bol, 3km van de camping.

Staanplaatsen op camping Aloa:

Er zijn 180 staanplaatsen voor tenten en 250 voor caravans en campers. Iedere staanplaats heeft een gemiddelde afmeting van 60m². De staanplaatsen zijn voorzien van electriciteit maar niet van wateraanvoer en afvoer.  Op de camping worden ook een aantal tenten verhuurd.

Contactgegevens voor camping Aloa:

Adres: Camp Aloa, 21420 Bol
Tel: +385 (0)98 177 6484
Fax: +385 (0)21 635 367
Email: ncb@mail.inet.hr

Camping Aloa eiland Brac

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text