Camping Adriatic Primosten

/
1086 Views

Camping Adriatic ligt 2km van het schilderachtige oude plaatsje Primošten dat op een schiereilandje ligt. De omgeving staat bekend om haar prachtige stranden en kristalheldere zee. De dichtstbijzijnde grotere plaats is Šibenik, op 25km van Camping Adriatiq.

Camping Adriatiq Primosten

De camping ligt tussen de dennenbomen, aan een 1km lang strand. Een deel van het strand is zandstrand, verder zijn er kiezelstranden en rotsstranden (die ook wat privacy bieden voor naturisme) en sommige delen van het strand zijn zeer geschikt voor jonge kinderen.

Op 3km van de camping ligt de bekende discotheek Aurora, één van de meest populaire disco’s aan de Adriatische kust.

Voorzieningen op Camping Adriatiq:

De camping heeft een à-la-carte restaurant en er is de mogelijkheid om volpension of halfpension te boeken. Helaas blijkt uit feedback van gasten dat de kwaliteit van het restaurant dit seizoen (2016) te wensen overlaat. Gelukkig biedt het plaatsje Primošten uitstekende restaurants.

Er is ook een beach bar en een café met TV en WiFi hotspot. Iedere avond is er op het terras van het restaurant live muziek of ander entertainment voor de gasten. Ook worden er overdag activiteiten voor kinderen en volwassenen georganiseerd. De camping heeft een veld voor strandvolleybal, tennis en (mini)voetbal. Op het stand is een duikcentrum waar ook materialen voor andere watersporten verhuurd worden, inclusief strandstoelen en parasols. Camping Adriatiq heeft haar eigen supermarkt en gasten kunnen een koelkastje huren. De camping regelt ook vervoer van een naar Primošten (via land en zee) en excursies naar bijv. Split, Trogir, Šibenik, Nationaal Park Krka en Nationaal Park Kornati.

De camping receptie is 24 uur per dag geopend en het geldwisselkantoor is open van 7 tot 21 uur. Huisdieren zijn toegestaan (tegen een vergoeding).

Er zijn vier toiletgebouwen met wasruimtes, douches, toiletten (ook voor  gehandicapten), ruimtes voor de afwas en wasruimtes met wasmachines. Ook zijn er voorzieningen voor chemische toiletten.

Camping Adriatic Primosten

Staanplaatsen:

De camping biedt plaats aan 1600 gasten. De helft van de camping is verdeeld in staanplaatsen van 110m², en op de andere helft mag men zelf een plekje zoeken. Alle staanplaatsen zijn voorzien van electriciteit en 80 staanplaatsen zijn ook voorzien van water-toevoer en afvoer.

Caravanverhuur op Camping Adriatiq:

Voor gasten die zonder eigen caravan naar de camping komen is er de mogelijkheid om caravan te huren (type Knaus Eiffelland Holiday 520, voorzien van bedlinnen en keukenspullen). Deze caravans bieden ruimte aan 4 personen en zijn voorzien van electriciteit en water-toevoer en afvoer. De caravans staan in het midden van de camping, op 30m afstand van de receptie en het strand. De caravans zijn voorzien van een voortent met tuinmeubilair. Caravans kunnen per week gehuurd worden (van zaterdag tot zaterdag).

Contactgegevens:

Tel: 385 22 571 223
Fax: 385 22 571 360
Email: camp-adriatiq@adriatiq.com

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text