De Adriatic Boat Show in Šibenik

/
15445 Views

Ieder jaar (meestal in mei) vind de internationale Adriatic Boat Show plaats in Šibenik. De haven van Mandalina is een ideale lokatie voor deze mooie show. Deze nieuwe haven ligt op een mooie lokatie met uitzicht over het oude centrum van Šibenik.

Prachtige boten op de Adriatic Boat Show in SibenikHet schiereiland waaraan de haven ligt was vroeger een militaire basis maar steeds meer investeerders zien de mogelijkheden die deze plek te bieden heeft. Naast een mooie nieuwe haven liggen de plannen ook al klaar om een luxe hotel, villa’s, restaurants en winkels te bouwen.

Adriatic Boat ShowDe Adriatic Boat Show vindt plaats in het nieuwste gedeelte van de haven, dat speciaal is ontworpen voor megajachten.  De meeste jachten, zeilboten en motorboten die op de show te bewonderen zijn, worden te koop of te huur aangeboden. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in zeilen of in het kopen of huren van een jacht of boot is dit dus een ideale gelegenheid om de boten van dichtbij te bekijken.

Ook worden er dinghies aangeboden, nautische artikelen, buitenboord- en binnenboordmotoren, sport- en watersportbenodigdheden, duikmaterialen, hengelsportmaterialen en tweedehands boten en bootjes. Ook zijn er vertegenwoordigers aanwezig van banken, verzekeringsmaatschappijen en leasebedrijven voor persoonlijk advies en informatie.

Sibenik

Meestal worden er lokale delicatessen geserveerd zodat bezoekers echt letterlijk de smaak van Dalmatië kunnen proeven. Iedere avond van de show wordt afgesloten met een live concert en op sommige dagen worden er nog extra culturele evenementen georganiseerd zoals bijvoorbeeld een optreden van traditionele klapa zangers uit Šibenik. Bezoekers kunnen ter plekke een toegangsbewijs kopen.Wandelen over de Adriatic Boatshow in Sibenik

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It is main inner container footer text